CarThrottle oblikovalska ekipa se je nekoliko poigrala z električnim BMW i3, rezultat je M izvedba z nekaj aerodinamičnimi dodatki in, če pogledate bolj podrobno, celo s štirimi izpušnimi cevmi. Hm, ampak saj jih i3 ne potrebuje? Seveda bo, tako kot Mi8, tudi Mi3 ostala samo računalniška predelava, seveda pa se lahko strinjamo, da i3 izgleda […]

CarThrottle oblikovalska ekipa se je nekoliko poigrala z električnim BMW i3, rezultat je M izvedba z nekaj aerodinamičnimi dodatki in, če pogledate bolj podrobno, celo s štirimi izpušnimi cevmi. Hm, ampak saj jih i3 ne potrebuje? Seveda bo, tako kot Mi8, tudi Mi3 ostala samo računalniška predelava, seveda pa se lahko strinjamo, da i3 izgleda nekoliko boljše s športnimi dodatki se vam ne zdi?

bmw mi32

Celotno vozilo je pozicionirano bližje tlem, obuta ima aluminijasta platišča, ki jih sicer uporabljata M3 in M4 modela, dodan je tudi prednji športni odbijač, zadaj pa je, že kot omenjeno, izpušni sistem s štirimi cevmi. M verzija bi lahko imela močnejši električni motor (standardni i3 poganja električni motor z 125 kW in 250 Nm navora), morda bi bil koristen dodaten motor za pogon druge osi in s tem ustvarjanja štirikolesnega pogona.

Kakšno je vaše mnenje o M diviziji i3?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code