Govorice o izdelavi BMW M7 so krožile po spletu že nekaj let. Paradni konj BMW, M različica serije 7 je bila med ljubitelji vedno priljubljena tema, saj so tisti, ki so iskali “Ultimate Driving Machine” vedno upali, da bodo dobili športno različico luksuzne limuzine. Na Los Angeleškem avtomobilskem salonu je ekipa Motor Trend spregovorila nekaj […]

Govorice o izdelavi BMW M7 so krožile po spletu že nekaj let. Paradni konj BMW, M različica serije 7 je bila med ljubitelji vedno priljubljena tema, saj so tisti, ki so iskali “Ultimate Driving Machine” vedno upali, da bodo dobili športno različico luksuzne limuzine. Na Los Angeleškem avtomobilskem salonu je ekipa Motor Trend spregovorila nekaj besed s Paulom Ferraiolo, ki je povedal da podjetje namreva razširiti razpon modelov, M7 pa ni načrtovan.

“Ko vidimo, da bi se model na trgu lahko dobro umestil, zgrabimo priložnost. Trenutno Alpina B7 zapolnjuje luknjo, ki jo je naredilo pomankanje M7 v naši paleti vozil. Naše sodelovanje z Alpino je zelo dobro, povprašvanje po dirkalni sedmici pa ni tako veliko, da bi se lotili projekta BMW M7″, je povedal Ferraiolo.

bmw-alpina-b7 (2)

M7 morda res ni v načrtih bavarskega podjetja, vseeno pa lahko pričakujemo predstavitev visoko zmogljive serije 7, imenovane M700i xDrive, ki bo na voljo v sklopu nove generacije. Omenjeno vozilo bo po vsej verjetnosti uporabljalo V8 Twin-Turbo 4,0-litrski motor, več pa bo znanega v prihodnjih mesecih. Naslednja generacija serije 7 bo predstavljena jeseni 2015, z začetkom prodaje leta 2016.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code