Čeprav BMW M2 še ni prišel v prodajne salone, pa je zanj že na voljo paleta različnih M Performance dodatkov, ki so na voljo posamično: od športnejšega izpušnega sistema, vzmetenja ali samo novega stila črt M barvne folije...

Če boste kmalu lastnik novega BMW M2 in ne želite izgubiti vaše garancije zaradi poprodajnih predelav, je tu na voljo nova serija delov M Performance, s katerimi novi “baby M” izgleda še bolj agresivno in bolj divje kot kadarkoli prej. Aerodinamični dodatki vključujejo elemente, izdelane iz karbonsko ojačane plastike (CFRP), stranke pa lahko izbirajo med zadnjim difuzorjem, diskretnim zadnjim spojlerjem in parom pokrovov stranskih ogledal.

bmw-m2-mperformance (11)

Izpušni sistem M Performance ponuja elektronsko kontroliran dušilec in omogoča dve opciji, z zelo enostavno Bluetooth povezavo: Sport in Track. Prva opcija je za vsakodnevno uporabo, druga pa je na voljo za dirkalne užitke. Prilagodljiva željam sta tudi premer izpušne cevi in zaključkov izpuha. Ker povečana zmogljivost potrebuje tudi nadgradnje zavornega sistema in vzmetenja je tukaj komplet temperaturno obstojnih zavornih ploščic in znižanje vozila od pet do dvajset milimetrov. Seveda to ni nič tako dramatičnega, glavna sprememba je ta, da ima voznik na voljo kar 16 stopenj odboja in 12 stopenj kompresije.

bmw-m2-mperformance (7)

V notranjosti M2 Coupe uporablja mnogo CFRP komponent, poleg manjših podrobnosti so tukaj tudi LED osvetjleni stranski pragovi, opcija dveh različnih volanov – M Performance in M Performance Pro. Bi nadgradili vašega športnika z originalnimi M Performance deli, ali bi se raje obrnili na poprodajna podjetja?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code