Ideja naslednje predelave? Ohraniti tovarniški izgled, obenem pa ustvariti izgled E92 M3 GTS, klasičnega oranžnega športnika, ki ostaja med najbolj zaželjenimi BMW M vozili na svetu.

Ameriški Alekshop iz Kalifornije je dobil novo naročilo: ustvariti oranžnega lepotca, katerega lepota se bo enačila s funkcionalnostjo. Rezultat je predelava z mnogimi M Performance deli: zadnjim difuzorjem, sprednjem podaljšku odbijača, prtljažnim spojlerjem, stranskimi pragovi, sedeži, volanom in nekaj notranjimi podrobnostmi.

alekshop-oranzen-m4 (7)

Seveda vozilo ne bi izražalo svojega poprodajnega karakterja brez novih platišč: BBS FI-R platišča v Platinum Silver barvi, oblečena v Michelin Pilot Super Sport pnevmatike so odlična izbira. Za dodatno znižanje poskrbi KW Club Sport vzmetenje, za boljše zaviranje pa so nameščene Brembo 380 mm BBK zavorne čeljusti. Za piko na i ima M4 Coupe tudi boljši zvok s pomočjo Akrapovičevega izpušnega sistema, ki s klasičnimi zaključki izpuha izpopolni izgled celega vozila. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code