Mlada kri iz Hong Konga res ni tako znana kot Hamman ali AC Schnitzer, pa vseeno na sceno prihajajo z dobrimi in kvalitetnimi izdelki.

Njihov najnovejši projekt, Yas Marina Blue F80 M3 je vse prej kot le nekaj dodanih platišč in drugega vzmetenja. Podjetje, ki ga vodi Ken Chan nam v spodnji galeriji predstavlja rezultat trdega dela. Njihova ponudba se deli na dve izbiri: Street Series in Track Pack. Imeni paketov sta že sami po sebi razumljivi… prvi je namenjen vsakodnevni uporabi, drugi bolj dirkališčem.

f80-m3-exotics-tuning (15)

Street Series, uporabljen tudi kot testni primerek za spodnjo galerijo, uporablja nov sprednji odbijač, stranske pragove, zadnji difuzor, štiri zaključke izpušnih cevi in prtljažni spojler zadaj. Vsi deli so izdelani iz karbonskih vlaken, zaradi svoje lahkote pa pripomorejo tudi k zmanjšanju teže in aerodinamiki.

Pack track trenutno še ni na voljo, ekipa pa z vsemi močmi sedaj ves čas posveča le temu paketu. Verjetno lahko pričakujemo pokrov motorja z zračnimi režami, prilagodljiv podaljšek sprednjega odbijača, spremenljiv zadnji spojler in še bolj aerodinamičen difuzor.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code