Nekaj dni je manjše spremembe prejela celotna paleta BMW serije 3. Razlike v zunanjem izgledu niso zelo očitne, vseeno pa je osvežitev prejel tudi paradni konj trojk: F80 M3.

Poleg “Faceliftanega” BMW serije 3 Touring in Limuzine je bavarsko podjetje na posebnem dogodku v münchenskem BMW muzeju razkrilo tudi nekoliko osvežen M3. Najmočnejši model je tako kot serija 3 prejel posodobljene LED zadnje luči, verjetno najbolj privlačno pa je dodajanje dveh Individual barv karoserije: “Smoked Topaz in Champagne Quartz”, ki sta se pridružili že obstoječim sedmim Individual barvam. Zakaj LED luči? Slednje so od prejšnjih mnogo tanjše in lažje, izboljšana pa je tudi njihova izkoristljivost s prihrankom pri porabi energije.

facelift-f80-m3 (5)

Pod pokrovom motorja ni nikakršnih sprememb kar pomeni, da 3,0-litrski šestvaljnik še zmeraj proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm navora. Pozornost si zaslužijo tudi nekateri manjši kromirani dodatki v potniški kabini, tam pa boste našli tudi novo verzijo Professional navigacijskega sistema s funkcijo LTE. Cene posodobitev zaenkrat niso znane, lahko pa jih pričakujemo v naslednjih tednih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code