Spet se pojavja čudna različica BMW M4 Coupeja, ki naj bi bila v resnici kamufliran M4 GTS, tokrat ga je snemalec ujel med testiranjem na slavnem Nürburgringu. Testna različica je bila opažena že mesec dni nazaj, takrat so bile na voljo samo fotografije, ki si jih lahko ogledate TUKAJ. Nekoliko lažja različica standardnega M4 Coupeja […]

Spet se pojavja čudna različica BMW M4 Coupeja, ki naj bi bila v resnici kamufliran M4 GTS, tokrat ga je snemalec ujel med testiranjem na slavnem Nürburgringu. Testna različica je bila opažena že mesec dni nazaj, takrat so bile na voljo samo fotografije, ki si jih lahko ogledate TUKAJ. Nekoliko lažja različica standardnega M4 Coupeja naj bi na trg prišla tekom leta 2016. Med večjimi spremembami lahko pričakujemo bolj masiven zavorni sistem, spojler, varnostno kletko in posodobljeno vzmetenje.

Po navedbah virov naj bi BMW M4 GTS tehtal manj kot 1400 kilogramov, to pa je kar precejšna razlika od standardne teže M4 Coupeja, ki znaša 1572 kilogramov. Tudi iz motorja naj bi izvlekli nekaj več moči, namesto standardnih 431 konjičkov in 550 Nm navora naj bi GTS imel okoli 450 KM in 600 NM. Zaenkrat več informacij ostaja neznanih, tako da trenutno samo uživajte ob ogledu kamuflinare različice v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code