Zdi se, da poprodajna podjetja ob vsakem novem modelu hitreje ponujajo rešitve za boljo zmogljivost in izgled. M2 je komaj doživel svetovno premiero, Manhar Performance pa je zanj že načrtoval preobrazbo...

Manhartova posodobitev bo na voljo prihodnje leto, prav tako bo takrat M2 šele dostavljen prvim strankam. Manhartova mojstrovina z imenom MH2 450 bo primarno osredotočena na šestvaljni 3.0-litrski motor, ki bo iz 370 konjskih moči preskočil na 450 konjev. Paket nadgradnje bo  del tridesete obletnice podjetja, ki bo s pomočjo ECU reprogramiranja, po meri narejenega izpušnega sistema in cevi brez katalizatorja omogočal tudi boljši zvok.

Poleg izboljšanja zmogljivosti bo Manhart ponujal tudi nov izgled z v oči padajočo rumeno barvo, kombinirano z mnogimi karbonskimi dodatki. Pokrov motor bo prejel zračne reže, za piko na i pa so tukaj tudi črna lita platišča, kombinirana z rumenimi zavornimi čeljustmi.

manhart-m2

Eden najpomembnejših razlogov zakaj poprodajna podjetja tako zgodaj začnejo ponujati svoje predelave za M2 je ta, da je slednji mnogo dostopnejši od 1M coupeja, ki je bil proizveden v omejenih številkah. Prodaja M2 naj bi bila trenutno ocenjena na 11 tisoč enot v življenskem ciklusu, kar je občutno višja številka od skupaj prodanih 6309 enot 1M Coupeja, boj za stranke pa je vedno bolj neusmiljen.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code