BMW X6 M je prava zvezda med M vozili. Morda ni najhitrejši ali najmočnejši, a njegov agresiven izgled poskrbi, da prejme potrebno spoštovanje.

BMW X6 M je že v osnovi zelo lep avtomobil ob katerem marsikdo rad postoji in si ga dodobra ogleda, a za predelovalce ni izboljšav nikoli preveč. Danes gledamo primerek, ki sta se ga lotila kar dva svetovno znana predelovalca; Manhart in Carlex Design.

Mojstri pri Manhart Performance so dobro znani po izredni zmogljivosti, ki jo znajo izvabiti in motorne enote S63. Njihovi primerki X6 M in X5 M namreč dosežejo zavidljivih 800 konjskih moči! A brutalna moč brez prilagojenega vozila ne pomaga pretirano, zato Manhart priskrbi izboljšano vzmetenje, večja platišča, aerodinamične izboljšave na celotnem avtomobilu in nov izpušni sistem za še bolj mogočno zvočno kuliso.

bmw-f86-x6-m-manhart-carlex-design (10)

Ko je Manhart z avtomobilom opravil in ga opremil z vsem potrebnim je X6 M že izgledal in se peljal precej drugače kot se serijsko. A lastnik si je zaželel še zelo obsežne nadgradnje notranjosti zato mu je na pomoč priskočilo podjetje Carlex Design. Poljsko podjetje je v svetu predelovalcev znano po izredno kvalitetnih iz dovršenih predelavah notranjosti, lotijo pa se vse od prestižnih superšportnikov do luksuznih limuzin, od Ferrarija in Lamborghinija pa do Rolls-Royca.

V tem primeru so se skupaj z lastnikom odločili za črno-rumeno kombinacijo, z alkantaro, ki obdaja strešno linijo, armaturo, volanski obroč, naslon za roko in sredinsko konzolo. Vse ostalo prekriva bogato merino usnje z rumenimi poudarki. Končni izdelek izgleda fenomenalno in X6 M spremeni v edinstven, po meri prilagojen avtomobil z izrednimi voznimi lastnostmi. Lastnik vsekakor ve kako se stvari streže.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code