Manhart vedno znova dokazuje, da je s svojimi predelavami vedno misli smrtno resno. Tako se eno najboljših poprodajnih podjetij za BMW znamko tokrat osredotoči na BMW F86 X6M.

Kot že poznamo Manhartove umetnine, predelanega X6M čaka še nekaj nadaljnih sprememb, vseeno že do sedaj na sebi nosi veliko predelav. Zmogljivostni paket omogoča, da Manhartov X6, imenovan MHX6 700 postane eden najhitrejših in luksuznih SUV-jev na svetu. Predelava pod pokrovom motorja je klasična – čipiranje ter nov izpušni sistem z Race izvedbo zadnjih dušilnikov omogoča že tako zmogljivemu X6M s 4,4-litrskim osemvalnikom kar 700 konjskih moči in brutalnih 950 Nm maksimalnega navora.

manhart-mhx6-700 (5)

Med lepotne popravke trenutno spadajo nova Concave One 22-palčna platišča, ki so predstavljena v obeh barvnih odtenkih srebrne in črne. Njihova podoba se, v obeh primerih in optimalno dimenzijo za takšno veliko vozilo, odlično sinhronizira z blatniki in linijami bavarskega terenskega športnika. Čeprav se na, kot noč, črnem MHX6 700 težko razloči zadnjo spremembo, pa od blizu postane jasno, da pokrov motorja ni standarden, zamenjan je bil namreč s takšnim iz karbona, ki nekoliko razbremeni sicer več kot dvotonsko pošast… no pa tudi izgleda zares “kul”. Prve uradne fotografije si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code