Mesto Brisbane in celotna Avstralija na splošno, niso ravno znani po pretiranem luksuzu in eksotiki, vsaj kar se tiče avtomobilizma. Vendar pa je očitno svoj dom tam vseeno našel eden najbolj redkih primerkov ekskluzivnih strojev na svetu: Mansory Rolls-Royce Phantom Conquistador.   Conquistador je ob svoji premieri doživel kar veliko kritik, saj naj bi oskrunil […]

Mesto Brisbane in celotna Avstralija na splošno, niso ravno znani po pretiranem luksuzu in eksotiki, vsaj kar se tiče avtomobilizma. Vendar pa je očitno svoj dom tam vseeno našel eden najbolj redkih primerkov ekskluzivnih strojev na svetu: Mansory Rolls-Royce Phantom Conquistador.

Mansory-Rolls-Royce-Phantom-Conquistador-1

 

Conquistador je ob svoji premieri doživel kar veliko kritik, saj naj bi oskrunil oblikovanje Phantoma. Po mnenju ekspertov naj Rolls-Royce ne bi nikoli podlegel ideji o ustvarjanju oblikovanja, katerega ponavadi uporabljajo kombilimuzine/športne limuzine.

Mansory-Rolls-Royce-Phantom-Conquistador-2

Ker pa je veliko poprodajnih predelovalcev tudi iz Rolls-Royca naredilo že prave nočne more, Mansory Conquistador izgleda sprejemljivo. Ogromna platišča, ki se vgrezajo v razšširjene blatnike, kombinirana z stranskimi pragovi in podaljšanimi odbijači dodajo Rollsu zelo unikaten in skoraj všečen izgled. Morda se pri izgledu zataknemo predvsem na prednjem odbijaču, ki je že zelo na meji dobrega okusa, vseeno pa ne dvomimo, da bi bil vsak srečen, če bi se lahko vozil v takšnem luksuzu, imenovanem RR.

Mansory-Rolls-Royce-Phantom-Conquistador-3

Mansory-Rolls-Royce-Phantom-Conquistador-5

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code