V svetu, ki je preplavljen s športnimi, superšportnimi in hiperšportnimi avtomobili je težko za športna vozila, kot je BMW M3, ki je nekoč vzbujal pozornost, danes pa se skoraj povsem izgubi med množico eksotikov.

A to zagato lahko reši že preprost poseg, kot je prelepljanje vozila z vpadljivo zaščitno folijo ali zamenjava platišč ali pa kar oboje. Prav to je nek lastnik naredil na svojem BMW M3 in s tem brez dvoma rešil problem nevpadljivosti vozila.

Barva, ki sedaj zaznamuje vozilo je mat Lime Green s prav posebnim svetlikajočim efektom, ki ga sicer na soncu večina matiranih odtenkov ne premore. Takšna barva prav gotovo ni po okusu vsakega lastnika, pa vendar doseže edinstven izgled te visokozmogljive bavarske limuzine.

Satin-Green-BMW-F80-M3 (5)

Standardna BMW platišča so bila zamenjana za velika in vpadljiva poprodajna. Izdelalo jih je podjetje Velos Designwerks, mere pa so velikosti 20×10 spredaj in 20×12 zadaj. Da se tudi platišča kontrastno tepejo z barvo karoserije so obarvana s takoimenovano Death Bronze bronasto barvo.

BMW M3 pod kožo ostaja nespremenjen, kar pomeni, da ga še vedno poganja serijski 3,0-litrski vrstni šestvaljni bencinski motor s tehnologijo BMW TwinPower Turbo. Slednja mu zagotavlja 431 konjskih moči in 550 Nm navora, kar je dovolj, da M3 s pomočjo hitrega DCT menjalnika pospeši do 100km/h v 4,1 sekunde.

Kakšna bi bila vaša občutja, če bi takšen BMW M3 zagledali na cesti? Bi vas impresioniral ali vam bi “bilo slabo”?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code