Podjetje, ki se ukarja z nagradnjami estetike Wrap Workz Hong Kong predstavlja izjemno barvno izbiro za BMW F82 M4. Skrivnostni odtenek se pod različno svetlobo prikaže drugače.

Hong Kongška podružnica podjetja predstavlja zelo elegantnega bavarca M divizije. M4 Coupe je bil do sedaj predelan na vse možne načine, klasične barve kot so Alpine White, Sapphire Black, Austin Yellow in Yas Marina Blue pa so za mnoge preveč dolgočasne. Seveda individualizacija zahteva svoj kupček denarja: 5000 dolarjev boste odšteli za posebno barvo BMW Individual, stranke se zato obračajo proti poprodajni industriji, ki ponuja vse kar si srce posameznika zaželi – za dostopnejšo ceno.

V folijo oblečen M4 je popoln primerek tega, kako lahko vozilo izgleda kot bi takšno zapeljalo iz tovarniškega obrata.

M4 Coupe na spodnjih fotografijah pa na sebi ne nosi le nove barvne folije, uporablja tudi mnogo BMW M Performance delov: karbonski sprednji odbijač, stranski pragovi, zadnji difuzor in prtljažni spojler vozilu dodajo nekaj več dinamike. M4 je prejel tudi nova platišča: ADV1 so popularna izbira, mat zlata barva pa se do popolnosti sklada s skrivnostnim sijajem temno modre folije.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code