S tem ko dnevi postajajo vse toplejši in so poletne počitnice za vogalom, MINI Lifestyle kolekcija ponuja odlično paleto osnovnih dodatkov za sončne dneve na plaži, jezeru ali bazenu. 100 odstotna zaščita pred soncem. MINI sončna očala Charles (MINI Sunglasses Charles) zagotavljajo dovršeno UV zaščito zanjo in zanj. Visokokvaliteten staromodni roževinast okvir daje očalom izgled […]

S tem ko dnevi postajajo vse toplejši in so poletne počitnice za vogalom, MINI Lifestyle kolekcija ponuja odlično paleto osnovnih dodatkov za sončne dneve na plaži, jezeru ali bazenu.

100 odstotna zaščita pred soncem.

MINI sončna očala Charles (MINI Sunglasses Charles) zagotavljajo dovršeno UV zaščito zanjo in zanj. Visokokvaliteten staromodni roževinast okvir daje očalom izgled brezčasnosti, medtem ko sive leče zagotavljajo optimalno vidljivost tudi v močni sončni svetlobi.

Uniseks MINI sončna očala Henry (MINI Sunglasses Henry) so športen dodatek z vpadljivo retro obliko narejeno iz tribarvnega acetata v gun kovinski barvi.

 P90152401_highRes (Large)

Poletni stil.

Vroč pesek ne vodi do opečenih stopal z MINI japonkami (MINI Beach Shoes). Bele japonke za oba spola imajo napis YOU.ME.MINI. potiskan na podplatu in MINI logotip na paščkih. Na voljo v kompletu s praktično vrečko, idealno za potovanje.

 P90152396_highRes (Large)

Bela MINI bombažna torba (MINI Cotton Bag) ima veliko prostora za poletne dodatke. Je potiskana na obeh straneh in oddaja poletne vibracije zahvaljujoč svojemu apnenčasto belemu videzu.

 P90152399_highRes (Large)

Mehka MINI brisača za plažo (MINI Beach Towel) je nujen dodatek za sproščanje na pesku. 150 x 75 cm velika brisača je narejena iz 100% visokokvalitetnega organsko pridobljenega bombaža in izstopa s svojim svetlim YOU.ME.MINI. logotipom.

 P90152397_highRes (Large)

MINI zabava za plažo.

Zabava na plaži je zagotovljena z MINI setom za balinanje (MINI Boules Set). Komplet vsebuje šest balinčkov, okrašenih z MINI logotipom, malo žogo in merilni trak. Najlon torba s črnim Union Jack dizajnom omogoča enostavno prenašanje balinčkov kamorkoli in kadarkoli.

 P90152398_highRes (Large)

MINI slušalke na zadrgo (MINI Zipper Earplugs) so na voljo v beli ali črni barvi in so odlične za zagotavljanje poletne glasbene podlage. Ušesne slušalke imajo inteligentni dizajn zadrge, ki preprečuje da bi se kabli zavozlali.

 P90138664_highRes (Large)

Vsi poletni dodatki MINI Lifestyle kolekcije in vsi ostali izdelki so na voljo v pooblaščenih salonih MINI po Sloveniji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code