Zelo zanimiv ekstravaganten koncept motocikla prihaja iz Turčije, o kateri smo zadnje čase poslušali same negativno naravnane novice, vsaj kar se dogajanje na njihovem ozemlju tiče. Tokrat pa nekaj boljšega! BMW Titan Concept.

Pod imenom Titan je nastal čudovit futurističen koncept motocikla, ki prikazuje naravnost očarljivo prihodnost močno ljubljene BMW motociklistične znamke. Turški oblikovalec Mehmet Erdem je v preteklosti že ustvaril kar nekaj različnih konceptov BMW motociklov. Kljub temu, da so bila tudi ostala dela izredno dobra pa naj bi Titan veljal za njegovo najboljše delo do sedaj. Mehmet, ki ustvarja v Istanbulu je ustvaril veliko privlačnih BMW motociklov in prav vsi kažejo edinstveno in avtentično interpretacijo blagovne znamke. Vabljeni k ogledu prejšnjih konceptov.

Navdih za oblikovanje zadnjega koncepta po imenu Titan naj bi bil morski pes. Titan že ob prvem pogled vzbudi futurističen in agresiven občutek ter ga asociira s filmskim junakom Batmanom. Če bo koncept kdaj resnično izdelan bo vsekakor nekaj, česar se Bruce Wayne ne bo branil. Z drznim dizajnom in impresivno zmogljivostjo je Batmanu kot pisan na kožo. Na žalost koncept verjetno nikoli ne bo ugledal niti konceptualne izdelave. A kljub temu Mehmetove ideje lahko pomagajo navdihniti in opogumiti proizvajalce motociklov, da izdelajo resnično nekaj posebnega, drznega in vpadljivega, ki bo spremenilo standard današnjega motociklističnega sveta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code