Človeška domišljija in neumnost je brezmejna. Tokrat je to dokazal lastnik tega legendarnega bavarskega izdelka, ki ga je, na kratko povedano, povsem uničil. BMW E36 M3 je postal prava SPAKA!

Že res, da takšen avtomobil na raznoraznih srečanjih verjetno pritegne skoraj več pozornosti kot povsem nov Pagani, pa vendar, je potrebno iti v takšne razsežnosti (dobesedno in v prenesenem pomenu)?
bmw-e36-m3-widebody-ugly-ugliest (10)

Na širnem spletu lahko najdemo ogromno izredno čudnih avtomobilov, a ta primerek je eden izmed najbolj posebnih, eden najgrših, če se lahko tako izrazimo. Pod vso “nepotrebno šaro” se skriva BMW E36 M3 Cabrio, ki ga le stežka prepoznamo. Nameščen ima absurden razširitveni paket, ki je obarvan v oranžno barvo, prav takšne barve pa so tudi njegova platišča. Na zadku se bohoti velik črn spojler. Če iščete cenovno dostopen avtomobil, ki bo pritegnil veliko pozornosti je takšen primerek definitivno prava izbira.

Gre za pravega posebneža pri katerem se oranžni, naknadno nameščeni široki deli raztezajo precej širše kot serijski vozilo. Kako torej dostopati do odprtine goriva in kljuk na vratih? Na teh mestih je narejena namenska globoka vboklina, ki reši problem. Avtomobil je tako širok, da ga lastnik v celoti ne more parkirati na parkirno mesto, kjer je posnel fotografije. Posebej izstopajoč je tudi izbočen pokrov motorja ter podaljšana stranka ogledala. Posebna oranžna platišča se barvno sicer skladajo z vozilom, med samo pnevmatiko in blatnikom pa ostaja smešno velik razmak. Seveda bo lastnik problem najverjetneje rešil z znižanjem vozila. Zadek je spet povsem samosvoj in neprepoznaven. Zadnji odbijač je popolnoma spremenjen, je gladkih linij, veliko širši, skozi njega pa na plano prihajata dva izpušna zaključka. Prav vsakemu pa v oči gotovo padejo tudi zadnja svetila, ki so daleč od serijskih.

Opazite na spodnji fotografiji kaj zanimivega? Za razliko od ostalih fotografij ima ta narobe obrnjeno registrsko tablico. Očitno prodajalec ne želi pokazati levega boka vozila. Zakaj je temu tako?

Prodajalec dodaja, da je notranjost v Lotus belem odtenku in da je avtomobil zadnjih 15 let čakal v garaži. Avtomobil se je prodajal na eBay Motors United Kingdom za 15.000 funtov ali 16.800 evrov. Bi bili pripravljeni odšteti toliko denarja za to spako?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code