Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / BMW i8 / Najbolj privlačen BMW i8 do sedaj?
bmw-i8-hre-p101 (5)

Najbolj privlačen BMW i8 do sedaj?


Očitno so kričeče modra platišča najbolj pogosta poprodajna izbira za i8, saj vam v prispevku prikazujemo že tretjo različico z modro obutvijo.

Ker je BMW i8 nekoliko bolj zapleten stroj in je spreminjanje zmogljivosti zaenkrat še nedotakljiva tema, se vsa poprodajna podjetja osredotočajo samo na izboljšanje izgleda oziroma na individualizacijo modela. i8 je na voljo v zelo omejeni paleti barv, ki pri večini vključuje modre poudarke, zato je, očitno vsem, edina logična izbira modro obarvanih platišč.

Pisali smo že o Forgiato in o 6Sixty platiščih, ki so krasili Crystal White biserno bela električna športnika. Tokrat pa so se modra platišča znamke HRE tipa P101 znašla na Sophisto Grey matiranem i8 in na njem izgledajo fenomenalno. Če se vam zdi, da takšna kombinacija ne zbuja pozornosti je čas, da preverite če še imate pulz.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×