BMW ima pri modrem odtenku že pravi sloves. Odlični primerki segajo od Estoril Blue, LeMans Blue do Long Beach in Monaco Blue. Kateri izmed njih je najlepši? Vsake oči imajo svojega "malarja", vendar se vsi lahko strinjamo, da naslednjemu F80 M3 odlično pristoji Atlantis modra.

Tudi Američani so navdušeni nad izjemno nemško ustvarjalnostjo. To dokazujejo nešteti nakupi BMW vozil, med njimi pa se kar pogosto znajdejo tudi člani M družine. Tokrat se osredotočamo na, po meri narejen, primerek najnovejše – F80 generacije M3 s prav posebno izbiro končnega premaza. Odtenek Atlantis Metallic biserno modre je navduševal že pri prejšnih generacijah, tokrat pa se ponosno razkaže tudi na 431 konjih. Uporabnik Bimmerposta, ki si je pred modrim lepotcem garažo krasil z Z4M, je kmalu ugotovil, da zaradi povečanja družine potrebuje nekaj več prostora – štirivratna limuzina je bila torej popolna izbira.

Po štirih mesecih dolgega čakanja (mislim, da vsi vemo kako je, ko nekaj nestrpno pričakujemo), je modro lesketajoč primerek prispel v domačo garažo, kmalu pa ga je lastnik preobul v HRE FI-R platišča, za katere je odštel kar 7900 dolarjev, oziroma po naše dobrih sedem tisočakov. 3D Design je poskrbel za nekaj aerodinamičnih dodatkov, KW vzmetenje pa za boljšo pozicijo na cesti. Seveda brez Akrapoviča tudi tokrat ni šlo, v spodnjem posnetku lahko poslušate poezijo šestvaljnika v sodelovanju s slovenskim izpušnim inženiringom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code