Nova generacija BMW serije 7 je dom mnogih tehnoloških inovacij in predstavlja začetni izbor razvojnih poudarkov, s katerimi cilja na sam vrh luksuznega segmenta.

Pred kratkim nam je BMW na pladnju postregel cel kup informacij, fotografij in posnetkov novega G11/G12, s kateremi trenutno želijo predvsem zbuditi pozornost in nas pripraviti na svetovno premiero, ki bo potekala na frankfurtskem avtomobilskem salonu septembra letos. V jutranjem članku smo že objavili fotografije in več informacij, v spodnjih dveh posnetkih pa si lahko ogledate dve zelo privlačni inovaciji, s katerima bodo vozniki serije 7 uživali v brezmejnem luksuzu.

Samodejno parkiranje je zelo uporabna funkcija za čimboljšo izkoristljivost prostora, prav tako s tem preprečimo nezaželjene človeške napake in praske. Vse to se upravlja z daljinskim nadzorom parkiranja z BMW Display Key.

Vsem poznan operacijski sistem iDrive pa je dobil še dve novi funkciji: zaslon na dotik in upravljanje sistema z ročnimi gestami, s katerimi lahko upravljamo številne funkcije. Prikazovalnik in krmilna enota sistema avtomatske klimatske naprave prav tako ponujata upravljanje na dotik. Druga novost pa je BMW Gesture Control: 3D senzor omogoča intuitivno in enostavno interakcijo s sistemom infozabave prek predhodno določenih gibov dlani.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code