Dražbena hiša Classic Car Auctions je objavila ponudbo bavarskega vozila, ki je bilo uporabljeno v epizodi slavne oddaje Top Gear. Letnik .1996 BMW E36 M3 Evo je svojih pet minut slave doživel leta 2010, ko ga je v izzivu vozil Richard Hammond.

[sam id=”15″ codes=”true”]

Hammond je v epizodi 2, sezoni 15 v “Cheap car challenge” vozil M3 v povprečno ohranjenem stanju. Vozilo ima trenutno na števcu prevoženih 127,299 kilometrov, njegova cena pa naj bi se gibala od 10.428,00 do 14.600,00 evrov. Po navedbah CCA je “to redka priložnost. večina avtomobilov se je v slavni britanski oddaji spremenila v razbitine, ladje ali neprebavljive predelave. Omenjen M3 pa je popolnoma ohranjen in pripravljen, da ga nekdo odpelje.”

Šesti junij je datum, ko bo potekala dražba v Warwickshire Exhibition centru v Veliki Britaniji. Takrat bo na vrsto prišel tudi E36 M3, ki si ga lahko ogledate v spodnji galeriji. Očitno se stvari, ki jih v roke dobi sveta trojica spremenijo v zlato, M3 pa se bo verjetno prodal tako hitro kot vroče žemljice.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code