MINI nadaljuje z nadgrajevanjem svojih modelov z najnovejšo UKL platformo na prednji pogon, ki si jo deli z BMW modeli. Na naslednjih fotografijah si lahko ogledate v objektiv ujet Countryman naslednje generacije.

Tako, kot preostala družina MINI-jev, tudi Contryman ne kaže drastičnih sprememb oblikovanja. Prednji del je bolj top in žarometi so nekoliko preoblikovani. Vendar pa je od podpornega stebra nazaj bolj malo razlik, zadaj je novi Countryman sprejel zaobljeno obliko zadnjih luči, ki jih uporablja standardni Cooper Hardtop. Čeprav iz fotografij ni razvidno, spy fotografi trdijo, da pri MINI-ju ciljajo na bolj prostorno notranjost, tako bi lahko bili namreč bolj konkurenčni v svojem razredu.

Zaenkrat bo Countryman največji model v MINI paleti vozil, CUV (“crossover utility vehicle”) naj bi se uradno prvič prikazal leta 2016 z nekaj sestavnimi deli narejenimi v MINI-jevem obratu na Nizozemskem. Do takrat pa se moramo zadovoljiti s spy fotografijami, kaj menite vi? Vam je oblika všeč?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code