Ste že siti nepravičnih tekmovanj neprimerljivih modelov in znamk? Potem vam priporočamo, da pred ogledom naslednjega posnetka nekajkrat globoko vdihnete...čaka vas ena najbolj nenavadnih primerjav!

Mislim, da nikomur ni jasno, zakaj je Auto Express vzel tri najbolj nenavadne modele in jih med seboj primerjal na dirkalni preikušnji. Edina stvar, ki je trojici skupna je štirikolesni pogon…Bavarski predstavnik je Alpinin XD3, ki je tudi najšibkejše vozilo v skupini. Dobra alternativa neobstoječemu X3 M je osnovana na najmočnejši dizelski različici SUV-ja, s 350 konjskimi močmi in 700 Nm navora pa do stotice potrebuje 4,9-sekunde.

xd3

Potem je tukaj nekaj popolnoma drugačnega: Audijeva luksuzna limuzina s športnim pridihom RS7 facelift. Pod pokrovom se skriva mogočen 4,0-litrski TFSI, ki iz sebe iztisne 560 konjev in isto količino navora kot XD3.

audits7

Zadnji in najbolj nenavaden pa je nedvomno Teslin P85D. Je daleč najbolj brutalen električar na svetu, ki z Ludicrous Speed nadgradnjo 100 km/h doseže v le 3,0-sekundevendar se lahko zelo hitro pregreje in izgubi moč.

p85d

Kateri bo najhitrejši? Oglejte si v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code