Mladost je norost. Kaj se zgodi, če združimo skupino osemnajst letnikov, ki je pod vplivom alkohola ter za nameček še adrenalinsko vožnjo z E46 serijo 3?

Skoraj vsak ima iz svojih začetniških let kakšno izkušnjo z zvito pločevino, nažalost pa je omenjena družba za svojo nepazljivost plačala najvišji davek – smrt sovoznice.

Strašna nesreča se je v petek zjutraj zgodila v nemškem Ulmu. 18-letni voznik avtomobila je bil skupaj s potniki huje poškodovan. Po pregledu je bilo ugotovljeno, da je bil odgovorni pod vplivom alkohola in ni bil sposoben za vožnjo.

BMW in Teile zerfetzt

Okoli šeste ure zjutraj je policija dobila klic o nesreči, razbitine pa so bile razkropljene v okolici 50 metrov. Nenavaden je bil predvsem pogled na popolnoma razpolovljeno srebrno E46 serijo 3. Po poročanju prisotnih je voznik zapeljal z desnim bokom v jekleno palico, zaradi močnega udarca pa je drog popolnoma razpolovil vozilo. Za osemnajstletnico na zadnjem sedežu je pomoč prišla prepozno, voznik in sovoznik pa sta bila 18-letna fanta, ki so ju hudo poškodovana prepeljali v lokalno bolnišnico.

Vir: ulm-news.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code