Izvrstna modra barva na tem BMW M3 Coupe izgleda izjemno, njena globina pa poskrbi za pravo nostalgijo in obudi spomine na to atmosfersko V8 pošast.

Priznati je treba, da ta BMW M3 Coupe v tako posebnem modrem odtenku izgleda fenomenalno, saj daje občutek prave agresije in športne navdahnjenosti. Če smo bolj natančni je ta BMW M3 odet v barvni odtenek po imenu Santorini Blue.

Poleg nove barve karoserije je ta Bavarec opremljen še z drugimi zanimivimi dodatki in nadgradnjami. Po zaslugi paketa nadgradnje moči ESS Supercharger je vozilo pridobilo na dodatni moči. Tako 4,0-litrski atmosferski V8 motor ne razvije več le serijskih 420 konjskih moči, pač pa še precej več. Koliko točno žal še ni znano.

santorini-blue-m3-e92-hre-wheels (6)

K novemu izgledu po zaslugi barve pa se seveda vedno lepo podajo tudi čudovita platišča HRE P101 v odtenku Satin Bronze ter velikosti 20 palcev. Gre za prefinjen inženiring in izjemno stilsko perfekcijo. Na platiščih so nameščene pnevmatike Michelin PS2 velikosti 255/30 spredaj in 305/25 zadaj. V zunanjosti lahko opazimo še nov zadnji difuzor ter spojler, spremenjen sprednji odbijač s podaljškom spojlerja, znižano vzmetenje KW Clubsport, zavorni sistem Brembo in izpušni sistem RPI Exhaust.

Kaj menite o tem nostalgično obarvanem nastopaču?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code