AC Schnitzer je eden izmed najstarejših BMW tuning hiš, izdelujejo namreč najboljše poprodajne dele za bavarsko znamko že od leta 1967. Vse te izkušnje se dobro obrestujejo in naredijo veliko razliko pri predstavitvah njihovih izdelkov, zato smo imeli velika pričakovanja tudi pri otvoritvi novega Racing Evo izpušnega sistema. Pri Ac Schnitzer pravijo, da ima nov […]

AC Schnitzer je eden izmed najstarejših BMW tuning hiš, izdelujejo namreč najboljše poprodajne dele za bavarsko znamko že od leta 1967. Vse te izkušnje se dobro obrestujejo in naredijo veliko razliko pri predstavitvah njihovih izdelkov, zato smo imeli velika pričakovanja tudi pri otvoritvi novega Racing Evo izpušnega sistema.

Pri Ac Schnitzer pravijo, da ima nov sistem izboljšano odvajanje toplote in plina, kar motorju zagotavlja boljše “dihanje” in posledično boljši prenos moči.

ac-schnitzer-launches-new-racing-evo-exhaust-for-a-variety-of-bmws_1Poleg tega boste z novim zadnjim dušilcem zvoka dobili boljšo odzivnost pedala brez brnenja. Verjetno ni niti potrebno omenjati, da se zvok drastično spremeni, kar je verjetno tudi največje izboljšanje, saj se ga lepo sliši tudi v spodnjem območju vrtljajev.

Nastavki izpušnih cevi so na voljo samostojno, zato vam ni treba kupiti celega zadnjega izpušnega lonca, če to ne želite. Izgled lahko dobite že samo z nastavki.

ac-schnitzer-launches-new-racing-evo-exhaust-for-a-variety-of-bmws_3

Seveda je zraven priporočljiva tudi nadgradnja moči, vendar so takšne nadgradnje za res zelo velike ljubitelje, ki želijo iz svojega BMW izstisniti kar se da veliko moči.

Nažalost ni na spletni strani podanih cen, vendar ne pričakujte nizkih, saj je že samo material, ki ga uporabljajo za izdelavo (V2A nerjaveče jeklo) precej drag. Zaradi same predelovalne znamke ACS pa lahko ceno zvišate še dodatno. Izpušni sistem je na voljo za več BMW modelov. Za več informacij obiščite spletno stran AC Schnitzer.

ac-schnitzer-launches-new-racing-evo-exhaust-for-a-variety-of-bmws_4

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code