Nova aplikacija BMW Smart Charging App omogoča, da stranke BMW i vozil lahko avtomatično identificirajo najbolj optimalne čase in stroške polnjenja električnih vozil na domu. Aplikacijo so razvili pri BMW Group in bo na voljo za Android in iOS naprave, vgrajeno ima tudi BMW i Remote aplikacijo, ki voznikom prikazuje informacije o njihovem vozilu. BMW […]

Nova aplikacija BMW Smart Charging App omogoča, da stranke BMW i vozil lahko avtomatično identificirajo najbolj optimalne čase in stroške polnjenja električnih vozil na domu. Aplikacijo so razvili pri BMW Group in bo na voljo za Android in iOS naprave, vgrajeno ima tudi BMW i Remote aplikacijo, ki voznikom prikazuje informacije o njihovem vozilu. BMW Smart Charging App ima potencial prihraniti strankam stroške elektrike do 400 $ letno.

BMW Launches First App to Automate the Home Charging Process for BMW i Electric Vehicles

 

Pri BMW so predani izboljšanju polnjenja vozil doma, s pomočjo aplikacije bodo lahko stranke pogledale tudi trenutne cene elektrike, določile optimalne čase polnjenja. Jose Guerrero, produktni vodja za seveno Ameriko je povedal: “Uporabnikom i3 bomo ponudili lažjo uporabo pri polnjenju vozil z ohranjanjem energije in maksimiranjem varčevanja pri ceni.”

BMW Smart Charging App bo v ZDA uporabnikom BMW i3 in i8 vozil na voljo prihodnje leto.

 

original članek

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code