BMW je presenetil z novico, ki bo všeč predvsem ljubiteljem nekonvencionalih barv avtomobilov. Po podatkih predstavnika za odnose z javnostmi podjetja BMW bosta novi BMW X5 M in X6 M svet osvajala s popolnoma novo barvo: Long Beach Blue. Predstavljena bosta že konec letošnjega ali na začetku prihajajočega leta. Barva Long Beach Blue je bila prvič predstavljena […]

BMW je presenetil z novico, ki bo všeč predvsem ljubiteljem nekonvencionalih barv avtomobilov. Po podatkih predstavnika za odnose z javnostmi podjetja BMW bosta novi BMW X5 M in X6 M svet osvajala s popolnoma novo barvo: Long Beach Blue. Predstavljena bosta že konec letošnjega ali na začetku prihajajočega leta.

Barva Long Beach Blue je bila prvič predstavljena z BMW X4 Concept leta 2013 na šanghajskem avto showu. Iz fotografij se težko loči odtenek modre Estoril Blue od barvnega odtenka Le Mans Blue in na prvi pogled se zdi enak tistemu, ki smo ga že opazili na Alpininih različicah. Vendar proizvajalci obljubljajo, da je v živo barva čisto drugačna!

Enak odtenek modre, Long Beach Blue bo na voljo tudi za M2, s čimer bodočim kupcem prinaša zadoščenje v primerjavi s še ne potrjeno novico, da najmanjši M avtomobil morda ne bo primeren za Individual program. Minilo je že kar nekaj časa, odkar je na trg prišel F15 X5, zato kupci toliko bolj neučakano pričakujejo prihod F85 X5 M in različice F86 X6 M. Zaenkrat je poleg barve znano le, da bo imela njuna nadgrajena različica S63Tu motorja 7-stopenjski DCT menjalnik.

Glede na to, da bi predstavitev morala potekati na Moscow avto showu in je zaradi razmer med Rusjo in Ukrajino odpovedana, se že veselimo oktobra, ko bo avtomobil predstavljen v Parizu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code