Čeprav je bilo veliko govora o tem, da bo nova generacija najbolj priljubljenega bavarskega modela prejela drastične oblikovalske spremembe, pa se to zaenkrat še ni kazalo pri testnih prototipih... upodobitev francoskega medija pa nam predstavlja njihovo različico upodobitve, osnovane na trenutni, F30 generaciji.

L’Automobile Magazine se očitno ne ozira veliko na govorice o popolni preobrazbi in se tokrat osredotoči na modernizacijo trenutne oblike, ki jo uporablja BMW serija 3. V začetku leta so se na cestah začeli pojavljati tudi zakamuflirani prototipi, ki zaenkrat razkrivajo bolj malo. Vseeno pa so nekatere značilnosti, ki se počasi vpeljujejo v paleto BMW vozil, opažene že tukaj. Ožji LED žarometi, bolj oster in agresiven sprednji odbijač z razširjenimi zračnimi režami in OLED zadnje luči so lastnosti, ki jih bodo verjetno prejeli vsi prihajajoči modeli.

Z G20 serijo 3 naj bi se srečali konec leta 2018, v srednjem premium razredu naj bi postavljala popolnoma nove standarde, s katerimi bi ostala uspešnica na svoji poti do nadaljne petdesete obletnice. Kaj bo skrivala pod pokrovom motorja? Kot že veste, se počasi v paleto motorjev uvajajo trivaljniki. Vse se je začelo z MINI-jem, serijo 2 Active Tourer in se sedaj prenaša tudi na druge modele.

bmw-g20-3

 

Tako bo 316i model najverjetneje uporabljal 1,5-litrski motor iz MINI Cooperja in 218i, 316d pa bo uporabljal trivaljnik iz MINI Cooper D. Pri močnejši izbiri pa bosta na voljo 2,0-litrski štirivaljnik in posodobljen 3,0-litrski šestvaljnik. Pričakujemo lahko tudi višje kakovostne materiale, ki poudarjajo premium značaj, izboljšano dinamiko, enakomerno razporejeno težo med obema osema in naprednejšo hibridno tehnologijo v slogu novega BMW 330e.

bmw-g20-3-2

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code