Po zadnjih podatkih bodo pri BMW novi X3 predstavili leta 2017. Model se bo od prejšnje generacije razlikoval predvsem po posodobljeni notranjosti in na novo oblikovanih sedežih. Znano še ni veliko informacij, Autobild poroča, da bo nova generacija majhnega BMW SUV imela modularno platformo in temu primerno notranjost. Platorma bo uporabljena tudi za naslednjo generacijo […]

Po zadnjih podatkih bodo pri BMW novi X3 predstavili leta 2017. Model se bo od prejšnje generacije razlikoval predvsem po posodobljeni notranjosti in na novo oblikovanih sedežih.

Znano še ni veliko informacij, Autobild poroča, da bo nova generacija majhnega BMW SUV imela modularno platformo in temu primerno notranjost. Platorma bo uporabljena tudi za naslednjo generacijo X4, ki bo predvidoma na voljo v juliju 2018.

2017-BMW-X3-rear

Izbira motorjev bo med že vsem poznanimi štiri in šest-valjnimi enotami, vseeno pa lahko pričakujemo njihovo nadgradnjo za vsaj 15 konjskih moči. Na voljo naj bi bila tudi M40i različica, ki bo imela dvojni turbo vrstni šestvaljnik z 360 konjskimi močmi. Če to za vas ni dovolj moči, se lahko zadovoljite z najzmogljivejšim X3 M z 422 konjskimi močmi.

Govora je tudi o hibridni verziji, ki bo imela 2,0-litrski bencinski motor in 69 kW električni motor. Po poročanju Autobild naj bi model skupaj proizvedel 300 konjskih moči in 700 Nm navora. Bolj pomembno, X3 hibrid naj bi imel zelo nizko porabo, samo 3,8 L/100 km in električni doseg 50 km.

411622

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code