Prikaži kategorije
Domov / Modeli / BMW M5 / Novi BMW M5 pokaže novo ročico menjalnika in rdeč gumb!
f90-m5-interior (5)

Novi BMW M5 pokaže novo ročico menjalnika in rdeč gumb!


Kot smo že poročali pred časom bo novi BMW F90 M5 uporabljal povsem nov osemstopenjski samodejni menjalnik, ki deluje v sožitju s prvim BMW M xDrive sistemom.

Fotografije notranjosti prikazujejo povsem novo ročico novega samodejnega menjalnika, ki po našem mnenju izgleda vrhunsko, podobna pa je ročici v konceptu serije 8. V kabini lahko opazimo tudi rdeč gumb za zagon motorja, okrasne letve iz ogljikovih vlaken in tipko s katero uravnavamo odprtost loput v izpušnem sistemu.

Bo štirikolesni pogon pokvaril vse veselje, ki ga prinašajo vozila BMW M? Odgovor je NE, saj bo dinamika in zabava v vožnji ostala kljub sistemu M xDrive. Pod pokrovom motorja je namreč 4,4-litrski TwinPower Turbo V8 s približno 600 konjskimi močmi in 700 Nm navora, pospešek do stotice pa naj bi znašal pod 3,5 sekunde.

Vsekakor smo se zelo razveselili nekaj večjih sprememb v potniški kabini. BMW se je naposled le odločil, da pri svojih modelih začne posodabljati izgled notranjosti vozila.

Ste navdušeni nad novo ročico menjalnika? Že komaj čakate razkritje novega BMW F90 M5?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×