BMW M5 na prvi pogled ne ponuja veliko prilagodljivosti. Na voljo ni ročnega menjalnika, dobiti pa se ga ne da brez štirikolesnega pogona...kljub temu gre za izvrsten avtomobil!

Novi BMW F90 M5 je super limuzina, ki jo oskrbuje 4,4-litrski TwinPower Turbo V8 s kar 600 konjskimi močmi! Za prenos skrbi osemstopenjski samodejni menjalnik, ki preko štirikolesnega pogona xDrive vse to konjenico prenaša na cesto. Pospešek iz mesta do magične stotice tako traja le 3,4 sekunde, najvišja hitrost vozila pa je kar 305 km/h (z opcijskim paketom M Driver Package). Najtežja odločitev pri takšnem avtomobilu je verjetno ravno barva karoserije. Program BMW Individual pa to težko odločitev še dodatno oteži.

bmw-m5-colors (4)

V osnovi je sicer novi M5 na voljo v črni, beli, modri, zelenomodri ali treh odtenkih sive. Razsežnost BMW Individual pa je skoraj neomejena. Če si le ogledamo nekaj fotografij, ki jih je objavil BMW boste videli, da so barve zares izjemne. Vidimo lahko M5 v Purple Silk, Java Green, Long Beach Blue in Champagne Quartz barvah, verjamemo, pa da v prav vseh barvah BMW M5 izgleda še veliko bolje v živo. A to seveda še niso vse barve, ki so na voljo. Sprehodite se skozi fotografije in videli boste celo zanimiv odtenek Ferrari Red ter matiran odtenek Frozen Black. Seveda pa so možnosti še veliko širše, saj si lahko stranka v programu BMW Individual izbere povsem svojo barvo, tako kovinsko, matirano kot tudi s posebnimi dodatki. Edina omejitev je vaša domišljija!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code