Prikaži kategorije
Domov / Opaženo & Spy / Novi BMW X4M naj bi razvil več kot 450 ”konjev”!
BMWBLOG-BMW-X4M-Spy-Shots (1)

Novi BMW X4M naj bi razvil več kot 450 ”konjev”!


Si želite zmogljivosti BMW M3 ali M4, obenem pa tudi večje praktičnosti in višjega sedenja? Kmalu bo na voljo X4M z vsem naštetim!

Kupci, ki si želijo modelov kot je recimo M3 ali M4, a obenem želijo tudi večje prostornosti ter predvsem povišan položaj za volanom bodo kmalu imeli na voljo zmogljiv BMW X4M. Med testiranjem je bil nedavno opažen na slovitem nemškem dirkališču Nurburgring, kot pa lahko vidimo, ima nameščen kar konkretno agresiven komplet odbijačev, kar je seveda nepogrešljivo na vseh M modelih znamke BMW. Opazimo tudi to, da zadnji odbijač povzema smernice drugih M modelov predvsem na zadnjem difuzorju in po obliki zaključkov izpušnih cevi. Na prtljažnih vratih je nameščen manjši spojler, spredaj je pa odbijač nekoliko drugače oblikovan z večjimi odprtinami za zrak.

BMW je sicer že predstavil bolj športno naravnano X4, ki se imenuje X4 M40i. Pod pokrovom motorja ima ta različica nameščen 3,0-litrski TwinPower Turbo vrstni šestvaljni bencinski motor, ki razvije 360 konjskih moči in 500 nevtonmetrov navora, to pa pomeni, da do stotice potrebuje 4,8 sekunde. Vsekakor pa vemo, da bo X4M zmgoljivosti ponesel še nekoliko višje. Moč bo po vsej verjetnosti zagotavljal 3,0-litrski vrstni šestvaljnik z dvema turbinskima polnilnikoma. Vse to pomeni, da pričakujemo vsaj 450 konjskih moči in prenos na vsa štiri kolesa v povezavi z naprednim samodejnim menjalnikom in tako pospeškom do stotice pod 4 sekunde.

BMWBLOG-BMW-X4M-Spy-Shots (5)

 

Fotograf: CarPix for CarScoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×