Pod krinko MotoGP Safety Car se zadnje dni po zelen peklu preganja nihče drug kot M4 GTS. Dirkalni pedigre mu dostavlja izboljšano zmogljivost, več aerodinamike in agresivnejši izgled.

Zmanjšana teža in približno 480 konjskih moči sta glavni lastnosti M4 GTS, ki je bil uradno predstavljen le nekaj dni nazaj. Z nadgrajenim krmiljenjem, agresivnejšim izgledom in sistemom vbrizga vode, predstavljenega v začetku letošnjega leta na MotoGP Safety Car je M4 tudi vpogled v prihodnost razvoja znamke in njihovih najzmoglivejših primerkov. Tudi zadnje luči imajo vgrajeno novo tehnologijo OLED (organska svetleča dioda), ki daje vozilu povsem nov nočni videz.

[sam id=”14″ codes=”true”]

 

Njegova obavarvanost karoserije na posnetku pa sicer ne prikazuje končnega izdelka, ki bo v vsej svoji lepoti v karseda najboljši luči prikazal Frozen Dark Grey Metallic končni premaz z Acid Orange podaljškom sprednjega odbijača, ki ustvarja učinkovit kontrast.

Ista barvna kombinacija bo uporabljena tudi na kovanih 666 M 19-palčnih platiščih, ki pa so že razvidna in uporabljena v posnetku. 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code