Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / Nurburgring: Balzam za oči na Zelenem Peklu!
BMWBLOG-BMWji-NaRingu (9)

Nurburgring: Balzam za oči na Zelenem Peklu!


Prejšnji vikend, je ekipa BMWBLOG-a obiskala najslovitejše in najboljše dirkališče na svetu Nürburgring Nordschleife.

Na ‘ring’ smo šli z bavarskim ponosom BMW M2 iz Furlantechove flote, na poti pa smo se ustavili tudi v domačem mestu BMW. Ne glede na vse avtomobilske lepote, ki smo jih videli na 1000 kilometrov dolgem potovanju, nas je ob prihodu na cilj še vedno prevzel pogled na parkirišče pred vhodom na stezo. Na svoj krog je čakalo dobesedno na stotine avtomobilov, od oldtimerjev do italijanskih superšportnikov.

BMWBLOG-BMWji-NaRingu (35)

Ker smo ekipa BMWBLOG-a smo bili seveda najbolj zainteresirani za ‘bavarce’ s propelerjem na pokrovu motorja in lahko povemo, da nismo bili razočarani. Z gotovostjo lahko trdimo, da je ravno BMW najbolj zastopana znamka na ‘ringu’, kjer vidimo vse od dirkalnikov domače izdelave na osnovi starejših e36 do najnovejših predelanih M3 in M4, od katerih imajo nekateri prav pošasten zvok. Manjkala ni niti e60 M5 V10. Da z nami vsaj malo podoživite Nurburgring, smo za vas pripravili spodnjo galerijo BMWjev, ki smo jih skozi celoten vikend ujeli v fotografski objektiv. Uživajte!

Fotograf: Luka Janežič
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×