Leto 2018 se ravno dobro začelo. BMW nas bo razveselil z nekaj novimi avtomobili, ki bodo prvič na ogled v Detroitu ter Ženevi. A do takrat je tu kar nekaj modelov, ki prepričajo tako s prestižnostjo kot tudi zadostno mero adrenalina.

Eden izmed takih je zagotovo BMW M2. Govorimo tudi o izven serijskih primerkih, še posebej tistih, pri katerih moči združijo najboljša podjetja v avtomobilski industriji. Tokrat vam želimo predstaviti BMW M2 v Alpine White odtenku, ki se ponaša s HRE Perfomance platišči. Lastnik se je v tem konkretnem primeru odločil za platišča HRE FF04 Flow Form.  Kot dolgoletno vodilno podjetje na tržišču je HRE Wheels prepoznalo potrebo po vrhunskih, visokokakovostnih ter lahkih pnevmatikah.

Alpine-White-BMW-M2-with-HRE-FF04-Wheels (4)

Linija FlowForm uteleša enako ikonično stilsko obliko ter raven kakovosti, h kateri stremi podjetje. Poleg vsega pa je tu še dostopna cena. Zasnovali so ga na sedežu podjetja v kalifornijskem San Diegu, proizvodnja pa je stekla na Japonskem. Tam so jim namreč lahko zagotovili najvišjo raven zasnove ter inženiringa, ki je trenutno dostopna. Gre za ene izmed najlažjih platišč, ki jih je danes mogoče kupiti na svetovnem trgu. Ta specifična kolesa imajo mere 19×9,5 palca spredaj ter 19×10,5 palca zadaj. S Frozen Stone Dark Clear odtenkom predstavljajo odličen kontrast Alpine White beli zunanjosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code