Prikaži kategorije
Domov / Video / Predelave in Testi / Ogenj bruhajoč 140i z V8 motorjem
bmw-140i

Ogenj bruhajoč 140i z V8 motorjem


Čeprav priljubljena BMW serija 1 prve generacije pričenja kazati svoja leta, pa to ne preprečuje ekstremnim idejam nekaterih lastnikov. BMW 140i vas z menjavo motorja in razširjeno karoserijo ne bo razočaral.

Nedavno smo občudovali G-Powerjev BMW 150i z E60 M5 V10 enoto, danes pa je tukaj še enka z nekoliko bolj balansiranim pristopom. Seveda tudi 140i ni nič manj brutalen, dirkalna pošast je namreč opremljena z E90/92 M3 4,2-litrsko osemvaljno enoto, ki pa ostaja brez prisilnega polnjenja.

Poleg novega motorja je 140i prejel še K&N zračne filtre, nove izpušne cevi in reprogramiranje sistema. Razultat? 450 konjskih moči, ki so povezane s sekvenčnim menjalnikom. 140i je občutneje širši, ekstravaganten “widebody” paket pa je obogaten še z masivnim zadnjim spojlerjem in različnimi karbonskimi deli, zaradi katerih je njegova teža padla na le 1100 kilogramov. Oglejte si ga v spodnjem posnetku.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×