V morju mnogih pretirano "kičastih" predelav BMW M4 je tokratna precej elegantna in okusna. Vozilo vsebuje nova poprodajna sprednja svetila in platišča Vossen Wheels, svoje znanje za to vozilo pa je dalo tudi slovensko podjetje Akrapovič, ki je poskrbelo za boljši izgled in prepričljivejši zvok. V izjemni fotogaleriji lahko občudujete izredno lepoto predelave.

Na trgu je ogromno predelav vozila M4, a le redke so zares lepe in boljše od originalnega izgleda vozila. Ta Alpine White BMW M4 je prejel poprodajne dele parih kvalitetnih podjetij. Prav te dodatki dajo vozilu še boljši izgled in zato lahko zatrdimo, da pri tej različici ne bi spremenili prav ničesar. No, morda bi mu le na zadku dodali prenovljena LED svetila.

Prva sprememba, ki jo bo vsakdo opazil so zanimive sprednje LED luči v bolj ostrih in agresivnih robustnih linijah. Prav te trše poteze sprednjih luči dajejo zares bolj napreden ter jezen značaj športnemu kupeju. Po zaslugi te nadgradnje izgleda M4 bolj moderen in v koraku s časom kljub temu, da je na trg prišel že leta 2014.

Alpine White BMW M4 With Vossen Wheels

Ko je bil sprednji del primerno nadgrajen se je lastnik lotil zadka. Da pride 3,0-litrski TwinPower Turbo motor s 431 konjskimi močmi in 550 Nm navora bolj do izraza je preko podvozja, pa vse do konca speljan nov izpušni sistem mojstra Akrapoviča. Poleg pridobljene dodatne moči in navora se je po menjavi izpušnega sistema spremenila odzivnost plina, najpomembnejši pa je prav zvok, ki ima sedaj primerno grmeč in globok zvok.

Alpine White BMW M4 With Akrapovic Exhaust System Installed

Kot zadnjo spremembo je lastnik zamenjal platišča vozila. Izbral je platišča Vossen HC-1, ki so v povsem novi ponudbi za leto 2017, na takšen primerek M4 pa se odlično podajo. Ta petkraka platišča so velikosti 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. V mat črni barvi so kontrastno idealno nasprotje beli barvi karoserije. Celostno gledano je ta primerek izredno lep ter eleganten, njegove nadgradnje pa so privlačne in ne pretirano kičaste.

Celotno galerijo si oglejte spodaj.

Vir: Vossen Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code