Prototip limuzinske BMW serije 1 je bil opažen med testiranjem za proizvodno verzijo, ki jo lahko pričakujemo leta 2016. Serija 2 Active Tourer je poskusni zajček prihajajočih modelov s pogonom na prednji osi, grajenih na UKL paltformi. Tako kot BMW 2 AT, bo tudi serija 1 sedan po vsej verjetnosti imela omenjeno platformo. Vstopni model, […]

Prototip limuzinske BMW serije 1 je bil opažen med testiranjem za proizvodno verzijo, ki jo lahko pričakujemo leta 2016. Serija 2 Active Tourer je poskusni zajček prihajajočih modelov s pogonom na prednji osi, grajenih na UKL paltformi. Tako kot BMW 2 AT, bo tudi serija 1 sedan po vsej verjetnosti imela omenjeno platformo. Vstopni model,  s kodnim imeno F52 naj bi konkuriral Audiju A3 Sedan in Mercedes-Benzu CLA.  Opcijsko bo na voljo tudi štirikolesni xDrive pogon, pod pokrovom pa se bodo skrivali motorji, ki jih trenutno uporablja MINI in serija 2 AT. Pred kratkim je serijo 1 upodobil avtomobilistični manipulator Theophilus Chin, slike si lahko ogledate TUKAJ.

prenos (1)

Več fotografij in model brez kamuflažnega vzorca lahko pričakujemo prihodnje leto, ob podobnem času, kot bodo pri BMW predstavili posodobljeno “facelift” serijo 1, uradno pa bo sedan prvič predstavljen konec leta 2015 oziroma z začetkom leta 2016. Mimogrede, tudi Toyota bo po navedbah virov dobila svojo izvedbo serije 1, previdoma leta 2017.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code