Prikaži kategorije
Domov / Opaženo & Spy / OPAŽENO: BMW X5 eDrive
BMW_X5_eDrive_bpic_1009

OPAŽENO: BMW X5 eDrive


Kitajski paparaci so v objektiv uspeli ujeti prihajajočega hibridnega BMW X5 eDrive popolnoma odkritega in brez kamuflažnega vzorca. Prototip se od originalnega modela razlikuje predvsem po …

Kitajski paparaci so v objektiv uspeli ujeti prihajajočega hibridnega BMW X5 eDrive popolnoma odkritega in brez kamuflažnega vzorca. Prototip se od originalnega modela razlikuje predvsem po prednjem delu, zanimiva je tudi pozicija odprtine za polnjenje, ki se nahaja na prednjem delu vozila, drugje pa ni opaznih večjih razlik.

3524

Vedno bolj očitno je, da bodo pri BMW poskusili v čimveč vozil vgraditi električne motorje za povečanje tržnosti proizvodnih linij in zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida. Model se bo imenoval BMW X5 xDrive 40e in bo imel 4-valjni turbo bencinski motor s 245 konjskimi močmi, zadaj pa električni motor s 95 konjskimi močmi. Skupaj bosta proizvedla 340 konjsih moči s 4,7 l/100km porabe.

Glede na pojave na javnih cestah lahko pričakujemo uradno predstavitev konec letošnjega leta, verjetno bo BMW X5 hibrid predstavljen na Paris Auto Show oktobra.

BMW_X5_eDrive_bpic_1009

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×