BMWBLOG Slovenija je dobil namig, da je k nam prispel novi BMW serije 2 Active Tourer.

Nemudoma smo se odpravili na teren in zadevo preverili. Pri znanem slovenskem trgovcu BMW vozil so omenjeni avtomobil res dobili, in to kar dva. Avtomobila naj bi bila namenjena za BGS (BMW Group Slovenija). Naš zvesti bralec Tomaž A. je ujel belega, ga poslikal in nam prijazno odstopil slike.

Izvedeli smo tudi, da se naslednji teden pričnejo slovenski novinarski testi, omenjen avtomobil pa je očitno namenjen za novinarske objave.  BMWBLOG Slovenija vam kot prvi elektronski medij slike daje v vpogled.

Včeraj smo ta isti avtomobil opazili tudi pri slovenski medijski hiši, že registriran, kar nam pove, da je kupec BMW avtohiša iz Novega Mesta. Drugega primerka nismo opazili, čeprav smo dobili informacijo da je registriran in že na cesti tudi “sivi” model.

Torej se nam očitno obeta “veliko” registriranih vozil serije 2 Active Tourer, verjetno pri BMW Group ciljajo na uspešno prodajo, čeprav so trenutni odzivi kupcev na ta model, ki se predstavlja, kot prvi BMW na prednji pogon, zelo kritični. Ali  bo marketing na slovenskem ozemlju uspešen, bo pokazal le čas in količina prodanih vozil.

Fotograf: Dejan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code