Zgodba se ponavlja: Hadi Pourmosheni se je pred IAA znesel nad bavarskim vozilom. 63-letni Iračan ima namreč že zgodovino uničevanja vozil...s sekiro se je leta 2013 lotil kar svojega BMW M6.

Po končanih novinarskih dneh so se vrata frankfurtskega salona odprla za vse, ki si želijo ogledati novosti iz sveta avtomobilizma. Ogromen sejem privabi tudi ogromno količino ljudi: to pa s seboj lahko prinese nekaj nevarnosti. Strogi varnostni ukrepi skeniranja prtljage in redni obhodi policije so bili prisotni že ob našem prihodu. Pourmosheni sicer ni škodoval nikomur okoli sebe, je pa nekaj panike zagnal pri varnostnikih in policiji.

m6-sekira

Pourmoshenovi poskusi uničenja se vrstijo že nekaj časa: najbolj znano je zelo javno uničenje na frankfurtskem avtomobilskem salonu leta 2013. 120 tisočakov vrednega BMW M6 se je lotil kar s sekiro. Njegov razlog? Protest zaradi nezanesljivosti vozila in “nesposobnosti” uradnih serviserjev.

Očitno se njegova jeza še ni polegla. Včeraj je namreč pred glavnim vhodom z baklo zanetil ogenj na voznikovi strani. Policija je sicer hitro ukrepala, vendar je del notranjosti vseeno zagorel. Iračana so prepeljali na policijsko postajo, preiskava pa še poteka.

Vir: BILD.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code