Prikaži kategorije
Domov / Modeli / Serija X4 / Pazi se, Mercedes AMG GLC Coupe, prihaja BMW X4 M!
bmw-x4-M (4)

Pazi se, Mercedes AMG GLC Coupe, prihaja BMW X4 M!


Čas je za še zadnje popravke in luč sveta bo zagledal novi X4. Pričakujemo ga lahko v prvi polovici prihodnjega leta. A našo pozornost je tokrat pritegnil njegov M “bratec” …

BMW X4 je bil že viden brez kakršnekoli kamuflaže, X4 M pa je, predvidljivo, opremljen s paketom ojačanih, bolj agresivnih odbijačev, večjih zračnih dovodov, večjih koles ter zavor, na zadku pa opazimo še spojler in štiri izpušne zaključke.

Moč bo prihajala iz TwinPower Turbo 3,0-litrske šetvaljne enote, s kodno oznako S58. Poročila nakazujejo skupno moč okoli 450 konjskih moči. Na papirju se tako zdi, da novi BMW ne bo premogel toliko surove moči v primerjavi s svojim največjim tekmecem, Mercedesem AMG GLC 63. A prepričani smo, da bodo Bavarci našli način, kako se zoperstaviti svojemu največjemu “sovražniku”.

bmw-x4-M (10)

Na podlagi enakih temeljev, ki so jih uporabili že pri X3, bo novi X4 M imel veliko koristi – cel nabor ukrepov, ki bodo pripomogli k zmanjšanju teže, deležen pa bo tudi najnovejše pogonske tehnologije, ki jo premore BMW M oddelek. Vozilo bo proizvedeno v tovarni Spartanburg, vzporedno z BMW X3.

Izgleda, da je tokrat BMW izpopolnil SUV Coupe dizajn. X4 je tako dobila veliko bolj všečno obliko, a vendar se zdi, da je celoten stil preveč podoben GLC kupeju.

Kljub vsemu navedenemu bomo dali času čas in svoje realno mnenje podali takrat, ko bosta avtomobila predstavljena očem javnosti.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×