Vse izgleda, da bo delo BMW in Toyote kmalu prikazano v obliki novega športnika, ki bo sprva predstavljen v konceptni obliki. Po navedbah Bloomberga sta podjetji uspešno sodelovali in po načrtnih začeli oblikovati koncept. Pred njim pa naj bi že zaključil razvoj testiranja izvedljivosti projekta, ki se je pričel že januarja 2013. To pa so tudi vsi podatki, ki so […]

Vse izgleda, da bo delo BMW in Toyote kmalu prikazano v obliki novega športnika, ki bo sprva predstavljen v konceptni obliki. Po navedbah Bloomberga sta podjetji uspešno sodelovali in po načrtnih začeli oblikovati koncept. Pred njim pa naj bi že zaključil razvoj testiranja izvedljivosti projekta, ki se je pričel že januarja 2013. To pa so tudi vsi podatki, ki so zanesljivi. Od tukaj naprej je še vse pod vprašanjem. Po vsej verjetnosti pa bosta znamki proizvedli ne samo enega, temveč več avtomobilov. Predvidevamo lahko, da bodo ostale izvedbe osnovane iz osnovnega, originalnega vozila.

toyota-bmw-sodelovanje

Toyota je trenutno največji proizvajalec vozil na svetu, njeni privrženci pa so jo že nekajkrat obtožili zaradi mankajočega športnega avtomobila, katerega mesto je včasih zasedala legendarna Supra. Sedaj lahko s sodelovanjem uporabijo znanje BMW Motorsport in prerojijo svojo legendo. Po drugi strani pa BMW potrebuje hibridno tehnologijo za spopadanje z novimi ukrepi za zmanjšanje emisij. Kot vsi vemo, so v to smer že aktivno delovali s predstavitvijo i oddelka, v katerem trenutno kraljujeta BMW i3 in i8. Toyota pa bi lahko zagotovila ravno napredno tehnologijo električnih motorjev in baterij, ki je trenutno bolj razvita od BMW-jeve.

toyota-koncept

Vsi že nestrpno pričakujemo prve fotografije koncepta, vendar pa to ni vse. Uporabo takšne napredne tehnologije lahko namreč pričakujemo tudi v modelih prihajajočih let. Več o prihajajočem hibridu si lahko prebrete TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code