BMW zaključuje svojo testno fazo novega BMW X1 s podaljšanim zadkom. Podaljšana različica že predstavljene F48 generacije z UKL platformo omogoča več prtljažnega prostora in dodata sedeža za več družinskih članov.

Razpotegnjen vstopi model BMW X družine v spodnji galeriji je le delo zakamufliran, in po slikah sodeč ni popolnoma izgubil svojega modernega in privlačnega izgleda originalne različice, obenem pa je pridobil na funkcionalnosti. Daljša medosna razdalja, večja/daljša zadnja vrata in predvsem več prostora za potnike na zadnji klopi: to so lastnosti prihajajoče različice X1, ki bo svoje lansiranje doživela v prihodnjih mesecih.

bmw-podaljsana-f48-x1 (14)

V potniški kabini bo prostora za 7 potnikov, vendar bosta dodatna sedeža zaradi velikosti in prostoru za noge, bolj primerna za otroke. Ime in kodno ime razpotegnjenega SAV-a še ni razkrito, glede na ostale modele pa lahko pričakujemo v ime vpeljano besedo “gran”. Pod pokrovom motorja lahko pričakujemo isto paleto motorjev kot pri F48 X1, z opcijo xDrive štirikolesega pogonskega sistema. Najverjetneje nas bo BMW presenetil s premiero že marca na ženevskem avtomobilskem salonu, iz katerega vam bomo v živo poročali tudi mi.

Vir: WorldCarFans

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code