"Baby X6" in za mnoge grdi raček bavarskih "terencev" po našem mnenju potrebuje le kanček ljubezni... oziroma v tem primeru lepotnih dodatkov. X4 potrebuje le priložnost, da pokaže svoj pravi karakter, slednjo pa mu je dodelilo podjetje Lightweight Performance.

 [sam id=”14″ codes=”true”]

Lansko leto predstavljen BMW X4 ni med najpopularnejšimi kandidati za poprodajne predelave, vseeno pa se najdejo podjetja, ki so pripravljena tudi na takšne izzive. Njihova izbira je najmočnega dizelska različica X4 xDrive35d, ki je preoblečena v “frozen grey” folijo (in naj bi bila zelo podobna originalnemu BMW Individual odtenku). Karbonska vlakna so vidna na sprednjem odbijaču, stranskih ogledalih, zadnjem spojlerju in difuzorju, standardna platišča pa so bila zamenjana za 21-palčna Hartge Classic II platišča, oblečena v 245/35 Michelin Pilot Super Sport pnevmatike spredaj in 265/30 zadaj. Vozilo je z Bilstein vzmetmi tudi znižano za 30 mm, kar mu doda agresivnejši izgled.

llightweight-x4-35d (12)

V notranjosti je opazna predvsem Alkantara s kontrastnimi šivi na centralni konzoli, sprememba pa je tudi logotip Lightweight vezen v preproge, aluminijaste stopalke in AUX zaslonček, ki je nadomestil eno od zračnih rež.

llightweight-x4-35d (2)

[sam id=”13″ codes=”true”]Pod pokrovom motorja se še zmeraj skriva šestvaljni 3,0-litrski turbodizel, ki pa ne proizvede več le 313 konjskih moči in 630 Nm navora, temveč kar 365 KM in 690 Nm. Če vam to ni dovolj je na voljo še program “Stage 2” pri katerem se zmogljivost poveča še za 10 konjev in 10 Nm. Vozilo na spodnjih fotografijah je naprodaj, če se zanj odločite pa boste odšteli zajeten kupček denarja: 88.000,00 €!

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code