Na spodnji povezavi si boste lahko izbrali sanjski barvni odtenek, ki najbolj pristoji vozilu vaših sanj, športnemu BMW M3. Rumen, rdeč, mogoče živo zelen?

Ja, če imate preveč časa ali pa vam je samo dolgčas; udobno se namestite v svoj naslonjač in uživajte v izjemnih odtenkih, ki jih lahko dobite na svojem BMW M vozilu. Pravzaprav ne gre za povsem običajne odtenke, saj gre za program BMW Individual, ki kot že znano nudi veliko mero personalizacije. Med osnovnimi barvami so na voljo: rumena/oranžna, rdeča, rjava, vijolična, bela, črna, zelena in modra. V samem konfiguratorju je na voljo kar 41 barvnih odtenkov in najverjetneje bo prav vsak našel pravo barvo zase. Če slučajno ne bi našli odtenka, ki ga iščete vam BMW ponuja še naslednji korak personalizacije. Kot sami navajajo jih lahko kontaktirate in se pogovorite o povsem individualnih odtenkih po vaši meri.

Sedaj pa si vzemite trenutek in se v miru posvetite konfiguratorju. Če bi morali izbrati le eno, vašo najljubšo barvo, katero bi izbrali? Užitek vas čaka TUKAJ!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code