Kot vsak izdelovalec avtomobilov, tudi BMW neprestano poskuša nadgrajevati svoje produkte, zato so za letošnje poletje pripravili nekaj manjših nadgradenj.

Bavarski izdelovalec je naznanil možnost štirikolesnega xDrive pogona za M235i coupe, ki je do sedaj imel možnost pogona samo na zadnja kolesa. Štirikolesni pogon ima isti 3,0-litrski Twin Turbo vrstni 6-valjnik z 326 konjskimi močmi in 8-stopenjskim menjalnikom. S posodobljenim pogonskim sistemom je sedaj tudi za 0,2 sekunde hitrejši in pospeši iz 0-100km/h v 4,6 sekundah. Poletna posodobitev pri seriji 2 prvič omogoča pogon na vsa kolesa in bo nameščen tudi na convertible različico.

Druga pomembnejša novost pa je naznanitev posebne izdaje BMW-jevega paradnega konja: luksuznega sedana serije 7. Nadgradnja vsebuje posebno kovinsko barvo, 19-palčna aluminijasta platišča, Nappa usnjeno oblazinjenje in usnjeno armaturno ploščo. Kupci bodo lahko izbirali med Merino zrnastim usnjem in Alcantara notranjo oblogo strehe iz Individual kataloga. Več si oglejte v spodnji galeriji.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code