Letos pozimi je Guerlain Chicherit nameraval podreti svetovni rekord najdaljšega skoka z avtomobilom, ko se je poskus spremenil v nočno moro. Na srečo je Guerlain iz razbitine odkorakal skoraj brez poškodb, sponzor GoPro pa je svoje posnetke vožnje in intervjuja objavil na YouTube, video si lahko ogledate spodaj. Ni potrebno poudarjati, da je bilo njegov izraz […]

Letos pozimi je Guerlain Chicherit nameraval podreti svetovni rekord najdaljšega skoka z avtomobilom, ko se je poskus spremenil v nočno moro. Na srečo je Guerlain iz razbitine odkorakal skoraj brez poškodb, sponzor GoPro pa je svoje posnetke vožnje in intervjuja objavil na YouTube, video si lahko ogledate spodaj.

Ni potrebno poudarjati, da je bilo njegov izraz na obrazu tik pred nesrečo precej težko gledati, izjemen čudež je, da je iz nesreče Guerlain lahko kar odkorakal, njegov predelan off-road MINI pa žal ni imel takšne sreče.

Najdaljši skok ni samo zgodba o podiranju rekordov. Je zgodba o človeku, ki se je soočil s svojo smrtnostjo in doživel občutek, ki ga lahko opišemo le kot milost.  Dejstvo, da se ponesreči tudi najboljšim drži tudi v tem primeru, Guerlain Chicherit je namreč štirikratni svetovni prvak v prostem smučanju, francoski rally zmagovalec in Dakar Rally veteran.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code