Tako je, spet je nastal izreden izdelek prenovljenega BMW F80 M3 z dodatno lepotno osvežitvijo. Kaj ni popoln?

Podjetje BMR Autowerkes je ravnokar končalo s svojim projektom individualiziranja prenovljene različice BMW F80 M3. LCI2 svetila izgledajo preprosto fenomenalno tako na fotografijah kot tudi v živo.

Zunanjost je odeta v čudovit odtenek Grigio Telesto, ki predstavlja izjemno globoko sivo barvo, ki se vrhunsko poda športniku kot je M3.

Notranjost je v Amaro Brown rjavem usnju, ki popestri temnejši značaj zunanjosti. Dodatno je na vozilu nameščen izpušni sistem Akrapovič, ki obogati zvok motorja in mu doda nekaj malega moči. Že v osnovi sicer avtomobil premore 431 konjskih moči in 550 Nm navora, kar razvije 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor. Dodatna moč mu seveda kljub zajetni moči še vedno pristoji.

bmw-f80-m3-bmr-autowerkes (9)

Med lepotne dodatke spada sprednji podaljšek spojlerja M Performance, PSM dinamični zadnji spojler, difuzor podjetja Vorsteiner in vzmeti KW. V potniški kabini lahko opazimo nov M Performance volanski obroč z alkantaro ter M Performance karbonske elemente.

Že barva Grigio Telesto je prava vaba za oči. Čeprav na hitro deluje običajen siv odtenek pa je v živo zares nekaj povsem nepričakovanega, svoje čare pa pokaže tudi ob močnem soncu.

Vozilo in el postopek njegove preobrazbe si oglejte v spodnji galeriji ter videoposnetku.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code