In to v najbolj vpadljivi barvi, ki je na voljo: Valencia Orange; paša za oči in strup v majhni flaški bi ji lahko rekli.

M135i v letu 2015 po požene kri po žilah s preobraženo obliko in ni le ena najbolj privlačnih ponudb v kompaktnem razredu, ampak tudi zelo zapeljiva opcija pri izbiri v celotni paleti modelov. 326 konjski vrstni šestvaljni motor, pogon na zadnja kolesa, ročni menjalnik, enakomerno porazdeljena teža, ki znaša 1,5 tone je pravi recept za eliminiranje konkurence.

Na cestah vzdolž atlantske obale Portugalske je dinamična enka v svojem elementu in ne razočara še tako ambicioznih voznikov. Vožnja je dinamična, agilna, komunikativen volan pa doda nekaj občutka varnosti in kontrole. 5 kW povečanje moči na 240 kW/326 KM omogoča novemu BMW M135i, da okrepi svoj položaj elitnega športnika, podobno kot BMW 120d in BMW 118d je lahko tudi BMW M Performance enka oborožena s sistemom štirikolesnega pogona xDrive, s katerim do stotice potrebuje le 4,7 sekunde.

Če bo kakšen srečnež tudi pri nas naročil najmočnejšo izvedbo serije 1, bo za trivratno različico v Sloveniji moral odšteti od 45.500,00 €, za petvratno pa 46.250,00 €.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code